Open32


Open32 folders

Bij OPEN32 is shoppen een waar feestje. Hier vindt u altijd een leuke, uitgebreide collectie en de beste service om uw feestje compleet te maken. Wat uw stijl ook is en wat uw wensen ook zijn, als klant van OPEN32 bent u belangrijk en kunt u ervan op aan altijd te vinden wat u zoekt en verwacht, zowel in kleding als in begeleiding van het behulpzame personeel. Bekijk nu ook het OPEN32 magazine online voor een impressie van het OPEN32 assortiment.

Bij OPEN32 vindt u een scala aan bekende en moderne merken zoals G-Star Raw, Replay, DEPT en Diesel. Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een brede selectie beschikbaar, voor ieder modebewust type.
OPEN32 heeft twee passies; kleding en tevreden klanten. Deze passie straalt door, door het hele bedrijf. U krijgt bij OPEN32 altijd een deskundig advies en, indien gewenst, geeft het professionele team u graag stylingtips, zodat u er altijd up to date en actueel uit ziet. Dit doen de medewerkers van OPEN32 met veel enthousiasme, inzet en natuurlijk met behulp van de brede collectie. Dit maakt dat u zich gelijk welkom zult voelen bij OPEN32.
De geschiedenis van deze succesvolle formule gaat terug naar het begin van de jaren zeventig, toen in Arnhem een boetiek van 32m2 werd geopend. Deze ‘Boetiek32’ bediende de jonge vrouwen van eigentijdse mode en werd een groot succes, waarna al snel de verkoop werd uitgebreid naar het naastgelegen pand. Het succes van de winkel blijft groeien en na een paar jaar wordt de tweede vestiging geopend. De populariteit blijft groeien en nadat de winkel in de jaren ’90 een aantal Original Levi’s stores en vijf winkels van 5Pocket overneemt zet het bedrijf zich voor eens en altijd op de kaart. Bekijk het laatste OPEN32 magazine voor de laatste aanbiedingen uit de stijlvolle collectie van OPEN32.