Oil & Vinegar


Oil & Vinegar folders

Oil & Vinegar is dé culinaire cadeauwinkel van Nederland, waar het allemaal draait om één ding: passie voor smaak. Wanneer u één van de stijlvol aangeklede winkels in loopt komen de heerlijke geuren van tal van lekkernijen u al tegemoet. Nu heeft Oil & Vinegar zelfs een eigen online Oil & Vinegar folder waarin deze lekkere producten ook nog eens tegen kleine prijsjes worden aangeboden.

Mooie olijven, heerlijke tapenades, verrassende kruiden en frisse saladedressings; u vindt het bij Oil & Vinegar allemaal. Al proevend van talloze heerlijkheden van over de hele wereld kunt u zich prima vermaken in deze winkel. U vindt er leuke producten om cadeau te doen en ook tal van heerlijkheden om zelf van te genieten. En niet alleen voor eetbare producten zoals olijfolie en azijn van de tap bent u bij Oil & Vinegar aan het juiste adres, ook voor andere producten die te maken hebben met lekker eten en uitgebreid tafelen kunt u hier uw hart ophalen. Zo vindt u hier de mooiste keramiek en andere accessoires waarmee u uw avond helemaal compleet maakt. Van olijvenpot tot knoflooksnijder en van amusevorkjes tot servetten; verwen uzelf ermee of verras een ander!
Weet u niet zo goed wat u moet kiezen of bent u op zoek naar advies over bijvoorbeeld wat lekker is bij die ene olijfolie? Ook dan bent u bij Oil & Vinegar aan het juiste adres. De enthousiaste medewerkers helpen en adviseren u graag in uw keuze. Zo weet u zeker dat uw cadeau, of eigen gemaakt gerecht, een waar succes zal worden. Kom ook eens langs in één van de winkels van Oil & Vinegar en geniet van het goede leven, of bekijk alvast de Oil & Vinegar folder online voor de aanbiedingen en acties die deze speciaalzaak rijk is.