Ochelle


Ochelle folders

Inmiddels is O'chelle overgegaan in DA drogisten. Bekijk de laatste aanbiedingen uit de DA folder op de DA folder pagina.

In 1970 opent de heer van der Doelen zijn eerste drogisterij in Oss. Inmiddels heeft van der Doelen samen met zijn vrouw, dochter en zoon 31 drogisten onder de naam O'Chelle. Met slechts tientallen vestigingen in het zuiden van het land zal de naam O'Chelle niet iedereen aanspreken. Maar voor de vaste klanten wordt de naam O'chelle vaak geassocieerd met geweldige aanbiedingen en acties die overigens zijn te zien in de wekelijks terugkerende O'Chelle folder. U vindt deze bovenaan de pagina.

Voor mensen uit de omgeving van de eerste vestiging is O'Chelle inmiddels een begrip op het gebied van persoonlijke verzorging. Met een ruim assortiment aan luxe parfums, cadeauartikelen, gadgets, beautyproducten en schoonheidsproducten heeft de drogist net even iets meer dan haar concurenten. Voor advies kunt u bij O'Chelle ook goed terecht. In de drogisterijen werken gediplomeerde professionals die u graag helpen bij het beantwoorden van uw vragen. Ook kunt u bij hen terecht voor adviezen en tips op het gebied van gezondheid- en verzorgingsproducten. De O'Chelle drogist mag dan wel niet de grootste drogisten keten van ons land zijn. Persoonlijk en vooruitstrevend is zij zeker wel. Ook op prijsniveau weet O'Chelle goed met haar concurenten mee te komen. Vaak heeft de drogist mooie aanbiedingen en acties die wekelijks in de online reclamefolder worden gepresenteerd. Daarnaast is het tevens mogelijk om een klantenpas aan te vragen. Hiermee kunt u op veel bekende A-merken een korting van maar liefst 10% ontvange. Voor meer informatie over deze klantenpas gaat u naar de website van O'Chelle. Voor spetterend voordeel op verzorgings- en beautyproducten kunt terecht in de meest actuele digitale Ochelle folder, welke bovenaan deze pagina wordt weergeven.