MyCom


MyCom folders

MyCom bestaat al meer dan vijftien jaar en heeft tegenwoordig een netwerk van bijna dertig winkels verspreid over het hele land. En dat netwerk groeit! De keten verkoopt computers, notebooks, componenten, randapparatuur en allerhande accessoires op het gebied van de digitale wereld. Op regelmatige basis verschijnt de MyCom folder, boordevol mooie acties en aanbiedingen voor flinke kortingen.

Winkels van MyCom beschikken over uitermate deskundig personeel dat u uitstekend van dienst kan zijn met deskundig advies en vriendelijke service. Daarnaast heeft MyCom een webwinkel waar u ook vanuit uw luie stoel uw aankopen kunt doen. Daarbij heeft u de keus uw aankoop te laten bezorgen (maar liefst binnen 24 uur!) of zelf af te halen in één van de MyCom vestigingen. 
Bij de MyCom winkel kunt u rustig alle artikelen bekijken en bent u vrij deze ook zelf te proberen. Gecombineerd met goed advies in uw eigen tempo, betekent dat dus dat u alle mogelijkheden hebt de juiste keus te maken. En als u speciale wensen of eisen heeft kunt u gebruik maken van de technische dienst die in elke vestiging van MyCom aanwezig is. Zij zetten uw PC naar uw eigen wensen in elkaar en kunnen bovendien uw bestaande systeem repareren, in geval van een defect, of uitbreiden, als u wat meer power zoekt maar nog niet toe bent aan een nieuw systeem. Het is niet nodig hiervoor een afspraak te maken!
Voor een overzicht van MyCom filialen en openingstijden bent u bij FoldersenKranten.nl aan het goede adres. Daarnaast presenteren we u altijd de actuele MyCom folder. Deze folder staat steeds weer gevuld met prachtige aanbiedingen en acties, zodat u nooit te veel hoeft te betalen.