Modern


Modern folders

Als webshop kunt u niet om Modern.nl heen als u op zoek bent naar consumentenelektronica! Het is namelijk de grootste online aanbieder van elektronische apparatuur in Nederland, met service hoog in het vaandel. Concreet blijkt dit uit het feit dat Modern.nl in 2010 een Thuiswinkel Award in de wacht heeft gesleept als Beste Webwinkel van Nederland en dat de website zelfs één van de honderd grootste van het land is.

En natuurlijk heeft Modern.nl het Thuiswinkel Waarborg en QShops Keurmerk als extra garantie. Bij Modern.nl zijn er altijd mooie aanbiedingen en interessante acties en bij FoldersenKranten.nl kunt u altijd terecht voor de laatste folder. Modern.nl heeft een breed assortiment en altijd precies wat u zoekt, van audio tot video, van witgoed to keukenapparatuur en van persoonlijke verzorging tot koffiezetters. Bestelt u vandaag voor negen uur ’s avonds en wordt het product door PostNL bezorgd, dan heeft u het morgen al in huis. Maar ook als u uw apparatuur graag geïnstalleerd wilt hebben kunt u terecht bij Modern.nl, want men heeft tevens een eigen bezorgdienst met technische medewerkers die uw aankoop voor u aansluiten en installeren en, indien van toepassing, uw oude apparaat mee terug nemen. Daarnaast biedt Modern.nl uiteraard een soepele retourregeling en draagt men er zorg voor dat fabrikanten hun verplichtingen ten aanzien van garantie en reparaties nakomen.
Voor aanbiedingen bij Modern.nl kijkt u natuurlijk bij FoldersenKranten.nl want wij hebben altijd de meest recente Modern folder aanbiedingen online staan. Geen reclamefolder zoals u gewend bent, maar een digitaal overzicht van alle geldige acties en kortingen van Modern.nl. Wel zo makkelijk!