Mexx


Mexx folders

Mexx is een bruisend, internationaal opererend modeconcern. Hier kan iedere modeliefhebber terecht voor mode geïnspireerd door het leven in de grote stad. Stoere combinaties, fijne stoffen en vrolijke prints met originele details maken Mexx tot een alom bekend én populair modemerk. Bekijk de Mexx aanbiedingen bovenaan deze pagina en ontdek uw korting door uw kledingkast te vullen met de mode Mexx.

Hier kunt u terecht voor de laatste trends op het gebied van mode, gestoken in een urban jasje. Mexx creëert met een metropolitan casual look een duidelijke stijl, herkenbaar voor een heel groot deel van de modeminnende mannen en vrouwen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte jeans, die stijlvolle schoenen of een fijne jas; u vindt het bij Mexx altijd in een herkenbare, leuke en stoere stijl. En of u nu op zoek bent naar zakelijke of formele kleding of juist zoekt naar een frisse casual look; de collectie van Mexx biedt voor ieder gepast moment en voor ieder wat wils.
Het begon allemaal toen in 1986, toen Mexx ontstond vanuit een fusie tussen het herenmerk Moustache (M) en het damesmerk Emanuelle (E), begeleid door twee kussen (XX). Vanaf die tijd timmert Mexx keihard aan de weg door onder meer een collectie voor kinderen en baby’s te introduceren en later ook een collectie met producten als parfum, schoenen, brillen, tassen en bed- en bad producten op de markt te zetten. Het bedrijf groeit razendsnel en na ook online een grote hit te zijn wordt het bedrijf onderdeel van het gigantische Amerikaanse concern Liz Claiborne in 2001. Na tegenvallende resultaten ondergaat het merk in 2010 een complete make-over met een nieuwe paar logo, een vernieuwde huisstijl en een nieuwe strategie die Mexx vandaag de dag zo succesvol, bekend en populair maakt.