Medion


Medion folders

Het van oorsprong Duitse Medion is een grote partij in de markt voor consumentenelektronica. Het bedrijf richt zich al vele jaren op een drietal productgroepen, waarvan PC’s en multimedia-apparatuur de grootste is. Bekijk een groot deel van het assortiment van Medion in de online Medion folder. Hier kunt u ook terecht voor de laatste aanbiedingen op hardware.

Het bedrijf opereert in een bedrijfsmodel waarin men aantrekkelijke afzetkanalen in de non-food markt opent en van daaruit haar producten afzet. Zo worden Medion producten geregeld als onderdeel van acties bij Aldi verkocht. Maar Medion distribueert haar producten ook via andere ketens, waaronder Trekpleister en Media Markt in Nederland. Op haar Nederlandse website verkoopt het bedrijf een grote verscheidenheid aan producten. Geregeld verschijnt er een digitale reclamefolder met daarin een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen en acties.
Het bedrijf is actief in zowel ontwikkeling, samenstelling en distributie van multimedia-apparatuur en maakt daarbij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Het assortiment bevat daarmee onder andere desktops en laptops, monitoren, TV’s, draagbare DVD-spelers, autoradio’s, navigatiesystemen, opslagmedia en nog heel veel meer. Hoewel Medion ook artikelen van andere merken verkoopt in haar webshop bestaat het overgrote merendeel van het aanbod uit producten van eigen merk. Wat ook goed is om te weten is dat u bij Medion altijd prima service kunt verwachten via het Medion Service Portal dat 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Medion heeft in Nederland geen eigen vestigingen, hoewel haar producten dus wel bij bijvoorbeeld Aldi kunnen worden gekocht. FoldersenKranten.nl zorgt ervoor altijd de laatste editie van de digitale Medion folder online te hebben. In deze folder vindt u steeds weer aanlokkelijke aanbiedingen, waarin ook Medion producten bij andere aanbieders vermeld staan, waar u flink voordeel mee kunt behalen.