Marlies Dekkers


Marlies Dekkers folders

Marlies Dekkers verovert met haar lingerieontwerpen vanuit Nederland de hele wereld. De ontwerpen worden wereldwijd gezien als baanbrekend, trendsettend en innovatief en kenmerken zich door de opvallende lijnen van bandjes, openingen en transparante materialen waardoor de lingerie een spannend en krachtig karakter krijgt. Voor een impressie van de Marlies Dekkers lingerie kunt u terecht in de Marlies Dekkers folder boven deze pagina.

Daarbij ziet Marlies Dekkers het als een missie vrouwen meer zelfverzekerdheid te geven en hen sexy te laten voelen. En dat kan met de lingerie van Marlies Dekkers heel goed. Zij ontwikkelde de trend ‘onderkleding als bovenkleding’, waarmee zij direct haar diversiteit bewees en liet zien dat lingerie best gezien mag worden. 
Daarbij heeft Marlies Dekkers met haar ontwerpen de aandacht gevestigd op het feit dat er voor vrouwen met grote borsten weinig keus was in mooie lingerie. Marlies Dekkers bracht daar verandering in. En met succes. Inmiddels is Marlies Dekkers wereldwijd geroemd om haar lingerie en accessoires en is al tal van keren onderscheiden voor haar producten en ondernemerschap. Ook kleedde zij met haar ontwerpen beroemdheden als Lady Gaga, Britney Spears en Fergie.
De lingerie van Marlies Dekkers is te vinden in maar liefst twaalf flagship stores in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België en wordt verkocht bij meer dan 1000 verkooppunten in meer dan 20 landen, waaronder in Engeland en in de Verenigde Staten. Nieuwsgierig geworden naar de collecties van Marlies Dekkers? U bekijkt alles wat de nieuwste collectie van Marlies Dekkers te bieden heeft in het Marlies Dekkers Magazine. Laat u inspireren en bekijk het Marlies Dekkers magazine eenvoudig online op FoldersenKranten.nl. Hier vindt u ook het voor u dichtstbijzijnde verkooppunt.