Mango


Mango folders

Mango is een wereldwijd succesvol modeconcern voor mooie, stijlvolle en betaalbare mode. Sinds de opening van de eerste Mango vestiging in Barcelona in 1984, groeit het succes van Mango gestaag. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gigantisch en alom bekend modebedrijf. Vaak brengt Mango niet alleen verschillende Mango lookbooks uit, maar publiceert de modeketen ook verschillende online Mango catalogi. Bekijk de nieuwe mode van Mango in één van deze bladertools.

Met meer dan 2400 winkels verspreid in 107 landen, onder de naam Mango of MNG, is er altijd wel een Mango vestiging bij u in de buurt. Daarmee is het modeconcern hard op weg één van haar vele doelstellingen te bereiken, namelijk aanwezig zijn in alle steden van de wereld. En mocht u toch niet in de gelegenheid zijn één van deze vestigingen te bezoeken, shopt u bij Mango tevens gemakkelijk online in de webshop op Mango.com.
Bij Mango bent u aan het juiste adres voor de laatste trends in mode voor zowel dames als heren. Toch gaat het voor Mango om veel meer dan alleen het ontwerp, de productie en de marketing van kleding. Achter het merk mango gaat een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid schuil, waardoor het bedrijf nóg meer laat zien echt een bedrijf van deze tijd te zijn. 

Het succes van Mango is naast het concept en het team te danken aan de goede locaties van iedere Mango vestiging en de publiciteit die het bedrijf krijgt en gekregen heeft door de samenwerking met gerenommeerde modellen en actrices zoals Claudia Schiffer, Naomi Campbell en Elizabeth Hurley. En tegenwoordig is ook supermodel Kate Moss al jaren het vaste gezicht en imago van Mango. Laat u inspireren door mode en trends en bekijk de nieuwste Mango catalogus en het laatste Mango lookbook op FoldersenKranten.nl.