Manfield


Manfield folders

Al ruim honderd jaar kunt u als modebewuste man of vrouw bij Manfield terecht voor een zeer actuele collectie schoenen, tassen en accessoires met een uitstekende kwaliteit. Zo nu en dan brengt de schoenenwinkel haar eigen Manfield folder uit. Naast deze online folder doet Manfield ook elk jaar mee in de Schoenen6Daagse folder waarin de schoenenzaak tevens stunt met fantastische aanbiedingen. 

Bij Manfield worden de laatste modetrends vertaald naar een collectie voor verschillende doelgroepen. U vindt bij Manfield dan ook altijd een zeer gevarieerd aanbod, voor ieder wat wils. Van superchique en elegant tot trendy, casual en stoer; u vindt bij Manfield altijd de juiste mode voor ieder moment en voor ieder type. Bovendien bent u bij Manfield altijd verzekerd van een goede en vriendelijke service.
Met ruim 70 vestigingen verspreid door heel het land in bijna alle grote en middelgrote steden, maakt dit Manfield tot een alom bekende en populaire winkelformule onder schoen liefhebbend Nederland. De winkels beschikken over een breed aanbod uit de eigen Manfield collectie. Daarnaast vindt u er ook het kwaliteitsmerk Van Lier. Om de schoenen in een zo optimaal mogelijke conditie te houden biedt Manfield bovendien alle benodigde onderhoudsproducten en accessoires aan en kunt u bij het deskundige en professionele personeel altijd terecht voor advies en tips.
Manfield is onderdeel van de Hoogenbosch Retail Group, één van de grootste schoenenretailers in Nederland met maar liefst 230 winkels op alle A1 locaties verspreid door heel het land. Naast Manfiel behoren ook de winkels van Dolcis, Invito en PRO tot deze groep. De Hoogenbosch Retail Groep maakt op haar beurt weer deel uit van het beursgenoteerde Macintosch Retail Group, waar tal van succesvolle winkelformules in binnen- en buitenland onder vallen. Deze groep is overigens ook verantwoordelijk voor de Schoenen6Daagse, waar veel schoenen tegen stuntprijzen de winkels uit gaan. Bekijk ook de Schoenen6Daagse folder bovenaan deze pagina.