Mama Mazzeldagen 2016


Mama Mazzeldagen 2016 folders

Ook dit voorjaar organiseert Prénatal weer de inmiddels befaamde Mama Mazzeldagen. Maar wanneer starten de Mama Mazzeldagen precies? Pas enkele dagen voor de start van deze populaire kortingsactie wordt de datum officieel bekend gemaakt. Maar aan de hand van eerdere edities kunnen we wel een goede inschatting maken van wanneer de voorjaarseditie van de Prénatal Mama Mazzeldagen 2016 zal beginnen.
Vaak begint de actie op een dinsdag in de laatste week van maart en eindigt de actie op een zondag, ook in de laatste week van maart. Zouden we dit doortrekken naar dit voorjaar dan wordt de actie naar alle waarschijnlijkheid gehouden van dinsdag 22 t/m zondag 27 maart 2016 (1ste Paasdag). 

Net als bij andere edties van hét kortingsevenement van het voorjaar begint de winkelactie (als het goed is) als eerst maandagavond vanaf 21:00 uur in de Prénatal webshop. Zo profiteren online shoppers als eerst van de extreem hoge kortingen op op verschillende productgroepen als kleding, accessoires, kinderwagens, speelgoed en positiekleding. Wanneer het iets met de kleine of met de zwangerschap te maken heeft, dan is de kans groot dat je bij Prénatal erg voordelig slaagt tijdens de Mama Mazzeldagen.

informatie Mama Mazzeldagen 2015Een bericht ontvangen zodra er meer nieuws is over de Mama Mazzeldagen? 
Laat het ons wetenWij sturen een bericht bij nieuwe informatie over deze actie.

 

Tot 40% korting op bijna alles

Bij Prénatal weten ze wat een kleintje kost. En juist daarom vinden ze bij Prénatal dat er af en toe ook best wat voordeel mag zijn. Tijdens de actieweek van Neerlands bekendste winkelketen voor alles op het gebied van gezinsuitbreiding wordt flink met prijzen gestunt en vliegen de kortingen om de oren. Dit jaar jaar ontvang je wel 20% korting op kleding en accessoires en tot maar liefst 40% korting op heel veel kinderwagens, autostoeltjes en buggy's! Ook op buggy’s, autostoelen, maxi-cosi’s en kinderstoelen valt altijd enorm veel voordeel te behalen tijdens de Mama Mazzeldagen. 

Een zeer ruim en veelzijdig assortiment. Ook tijdens de actieweek!
Zoals je van Prénatal gewend bent is het assortiment zeer ruim en veelzijdig. Ook tijdens de Mama Mazzeldagen is blijft dit het geval. Je vind er onder andere matrasjes, babyfoons, pyjama’s, buik- en rugdragers, positiemode, speelgoed en traphekjes. Op al deze producten staat een korting van wel 20%. En valt jouw favoriete artikel nu net buiten het Mama Mazzeldagen assortiment? In de MMD- folder vind je vaak speciale coupons waarmee je alsnog 10% korting kunt bedingen. Pak je die korting toch nog mooi even mee! Bestel je liever online? Ook komende editie wordt er (naar alle waarschijnlijkheid) een kortingscode vrijgegeven welke je online kunt gebruiken voor 10% korting op producten zonder Mama Mazzel voordeel.

In de winkel én online

Je vind de fijne acties van Prénatal natuurlijk in een winkel bij jou in de buurt. Hier kun je de producten uitgebreid bekijken, uitproberen en testen. Tijdens de Mama Mazzeldagen zijn de warenhuizen bovendien vaak extra lang geopend. En ook online shop je gemakkelijk je voordeel bij elkaar. In de online webshop zoek, selecteer, en bestel je gemakkelijk je favoriete actie-artikelen waarna ze binnen enkele dagen bij je thuis worden bezorgd. Zo wordt winkelen wel heel gemakkelijk! Bij de komende voorjaarseditie van de Mamma Mazzeldagen in week 13 kun je (hoogst waarschijnlijk) al op maandagavond 23 in de Prénatal webshop terecht. Nieuwsgierig naar het gehele assortiment tijdens de Mama Mazzeldagen van maart 2015? Bekijk de folder van Prénatal dan gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl.