Madeleine


Madeleine folders

Madeleine-fashion.nl is hét webadres voor vrouwen die oprecht houden van fantastische en luxe mode. Hier vindt u dan ook de meest actuele internationale modetrends in kwalitatief hoogwaardige en exclusieve fashion. Bekijk het overgrote deel van de collectie in de online Madeleine catalogi bovenaan de pagina. 

Van gemakkelijk te combineren basics tot luxueuze lingerie en van exclusieve high-fashion tot zelfbewuste business-mode; Madeleine heeft het allemaal. Dat maakt Madeleine al ruim 30 jaar tot een waar walhalla voor de hedendaagse modebewuste vrouw met gevoel voor stijl die weet wat zij wil.
De klanten van Madeleine houden van stijl en hoogwaardige kwaliteit, zijn zelfbewust en zoeken voor iedere gelegenheid de perfecte outfit. Doordat Madeleine al jaren aan deze verwachting van stijl, kwaliteit en perfectie voldoet staat dit postorderbedrijf bij haar klanten hoog in het vaandel. En dat is dus niet voor niets.
Bij Madeleine doet u online eenvoudig inspiratie op voor uw perfecte outfit voor iedere gelegenheid. De verschillende catalogi bieden tal van mogelijkheden voor ieder moment van het jaar. Zo vindt u er een Christmas catalogus met ruim aanbod voor de feestdagen, maar ook catalogi in de categorieën favourites, feeling en accessoires. Zo vindt u altijd gemakkelijk datgene waar u naar op zoek bent. Bovendien vindt u in de webshop van Madeleine-fashion.nl alle artikelen overzichtelijk opgedeeld in verschillende categorieën en kunt u binnen een categorie gemakkelijk filteren op maat en kleur.
Daarbij staat niet alleen kwaliteit en stijl centraal bij Madeleine, ook voor een betrouwbare, persoonlijke service en een professioneel en gedegen advies bent u bij Madeleine aan het juiste adres. Of u nu langs komt in één van de boetieks, online een bestelling plaatst of iets besteld vanuit de catalogus; u kunt altijd rekenen op de service van Madeleine.