MCD supermarkt


MCD supermarkt folders

MCD supermarkten is een cash ‘n carry supermarktketen dat zich voornamelijk bevindt in het zuidwesten van Nederland. Momenteel telt de keten 35 filialen. Wekelijks brengt de supermarkt ook een digitale MCD folder uit met daarin verschillende aanbiedingen en kortingen op producten uit het gehele assortiment.

MCD supermarkten vindt haar oorsprong in de jaren zestig toen de oprichters Marius en Cornelis een discount-winkel openden in Oosterhout. Hier komt de naam ook vandaan want die staat voor Marinus & Cornelis Discount. In een aardappelschuur begon de eerste vestiging met een cash ‘n carry aanpak. Goede aanbiedingen en acties van MCD supermarkten kunt u vinden in hun reclamefolder die u hier op onze site altijd kunt raadplegen. MCD supermarkten draagt er zorg voor de klant altijd tevreden te stellen met de beste versproducten, een klantvriendelijke bediening en door te werken met de grootste inkooporganisatie van Nederland zodat ook de prijzen in orde zijn. De reclameslogan luidt dan ook: "MCD, dat is mijn supermarkt!"

Als bedrijf in de maatschappij willen ze zich profileren als duurzame onderneming en vinden ze het belangrijk verantwoord te ondernemen. Zo bieden ze o.a. duurzame vis, Fair Trade- en biologische producten aan. Het assortiment is dan ook zeer breed; ruim 20.000 artikelen. Het bijzondere van dit assortiment is dat u voor bijna alle producten meerdere keuzen kunt maken uit verschillende prijsklassen. Naast het kwalitatief goede eigen huismerk bieden ze ook de bekende A-merken aan. Ook kan de klant kiezen uit een veelheid van budgetmerken. Daarnaast bieden ze ook aardappelen, groente, fruit, brood, gebak, kaas, vlees, kip en wijnen aan. Dus een volledig assortiment tegen cash ‘n carry prijzen. Er wordt wekelijks een MCD folder verspreid met voordelige aanbiedingen en acties. Hier op FoldersenKranten.nl vindt u altijd de meest recente uitgave van de folder van MCD supermarkten met de beste acties en aanbiedingen.