Lucardi


Lucardi folders

Bent u op zoek naar een mooi sierraad of horloge? Zoek dan niet langer! Bij een juwelier van Lucardi vindt u altijd wat u zoekt en vindt u gegarandeerd het perfecte sierraad voor ieder budget. Het bewijs wordt geleverd in de digitale Lucardi folder, welke vol staat met acties en aanbiedingen op een groot assortiment aan sieraden. Bekijk zelf hoeveel voordeel u kunt verdienen door eerst even door de online Lucardi folder te bladeren bovenaan deze pagina. 

Of u nu naar Lucardi in Groningen gaat of gaat winkelen in Limburg, u vindt bij Lucardi Juweliers altijd een uitgebreid aanbod aan prachtige sierraden. Overzichtelijk ingerichte winkels en professioneel en vriendelijk personeel bieden u een goede service en een brede selectie aan sierraden, zowel volgens de laatste trends als prachtige tijdloze modellen. Met maar liefst 92 vestigingen door heel het land verspreid is Lucardi de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van sieraden, horloges en modeaccessoires. Gouden en zilveren sieraden, horloges, byoux en andere modeaccessoires glimmen u tegemoet in ieder Lucardi filiaal. Bent u op zoek naar een sieraad voor iemand anders? Het vriendelijke, enthousiaste en betrokken personeel met gevoel voor de branche helpen u graag in uw zoektocht en voorzien u tevens van een gedegen en eerlijk advies. Bovendien kunt u op ieder moment van de dag terecht in de online webshop van Lucardi.
Lucardi is opgericht in 1985 en groeide al snel uit tot de grootste juweliersketen in Nederland. Na een aantal overnames is Lucardi sinds 2006 onderdeel van de Zweedse KIN Group, de grootste verkopen van horloges in Noord-Europa, waar ook de winkelformule Kijkshop onder valt. Lucardi informeert u regelmatig over aantrekkelijke acties en fijne aanbiedingen in de Lucardi folder. Blijf op de hoogte en profiteer van korting op de mooiste sieraden. Bekijk de Lucardi folder gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl.