Livera


Livera folders

Livera opende haar deuren in 1969. De winkelformule werd toen opgericht door een vijftal zelfstandige ondernemers. Zij bedachten de Livera formule en besloten halverwege de jaren´70 hun krachten te bundelen om zo de formule meer uitstraling te kunnen geven. Pas in 2011 werd Livera BV opgericht, waarmee de overgang naar een full-franchise organisatie gemaakt is. Bekijk de Livera folder voortaan online en laat je verassen door het vele voordeel bij de Livera lingeriezaak. 

Inmiddels is Livera uitgegroeid tot een landelijke formule met maat liefst 120 winkels verspreid door heel het land, waarvan vier servicewinkels te vinden zijn in ziekenhuizen. Bovendien kunt u dagelijks terecht op de website van Livera, waar u in de webshop gemakkelijk uw favoriete artikelen bekijkt, selecteert en besteld.
Bij Livera kunt u terecht voor een persoonlijk en deskundig advies op het gebied van lingerie en nacht- en badmode. Service, snelheid en gemak zijn daarbij belangrijke aspecten binnen de winkelformule van Livera. U vindt er een wisselende collectie van tal van bekende merken, zoals Esprit, After Eden, Triumph, Sapph en DYANNE. Daarnaast voert Livera haar eigen merk en biedt de winkel het hele jaar door een sterke basiscollectie. Of u nu op zoek bent naar verleidelijke lingerie of functionele ondermode, u vindt het bij Livera het hele jaar door. En ook voor de laatste trends op het gebied van nacht- en badmode bent u bij Livera aan het juiste adres. Daarbij zijn de vriendelijke medewerksters van Livera u graag van dienst voor een gedegen advies op maat, afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen. Bekijk nu snel de meest actuele Livera folder op FoldersenKranten.nl en profiteer van leuke  en sexy aanbiedingen.