Lincherie


Lincherie folders

Lincherie is dé speciaalzaak op het gebied van goed zittende, kwalitatief hoogwaardige en modieuze lingerie. Een bezoek aan één van de boetieks van Lincherie is een ware openbaring. Bekijk een impressie van de Lincherie collectie in de onine Lincherie folder.

Naast een brede selectie aan de nieuwste en fijnste collecties lingerie, nachtgoed en badmode ervaart u nog veel meer ‘ achter het gordijn’ bij Lincherie. Waar u normaal zelf een inschatting maakt of uw lingerie wel of juist niet goed zit, krijgt u bij Lincherie het passende en deskundige advies wat uw lichaam verdient. Lincherie biedt daarbij een unieke service op maat voor iedere klant. Bij Lincherie staat u als klant altijd centraal en staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.
De Lincherie Stylistes werken dagelijks met het besef dat geen enkele vrouw hetzelfde is en dus iedereen een unieke service verdient op haar maat en afgestemd op de behoeften en noden van haar persoonlijke levensstijl. Wat bij de ene vrouw perfect staat, past bij de ander misschien helemaal niet zo goed. Bij Lincherie werken daarom alleen maar stylistes die beschikken over de juiste expertise, ervaring en een geoefend oog voor het aanpassen van lingerie en badmode. Met de fijnste als Marie Jo, PrimaDonna en Aubade bent u bij Lincherie naast de beste service altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Dankzij de kennis van de stylistes weet Lincherie bovendien altijd het beste in elke vrouw naar boven te brengen. Persoonlijk stylingadvies zorgt er bovendien voor dat u zich vrouwelijker en zelfverzekerder dan ooit zult voelen. U vindt de winkels van Lincherie op ruim 20 locaties verspreid door Nederland. In de Lincherie folder bovenaan de pagina vindt u niet alleen de laatste en meest stijlvolle ondermode. U vindt hier ook verschillende acties en nieuwsfeiten van de lingeriewinkel.