Langerak de Jong


Langerak de Jong folders

Langerak de Jong is als professionele groothandel al jaren hét vertrouwde adres voor koffie, zoetwaren, dranken, hygiëneproducten en bijbehorende apparatuur. Elke twee maanden brengt de groothandel tevens haar eigen Langerak de Jong folder uit, genaamd Flits. In deze online flits kunt u terecht voor de laatste aanbiedingen en actuele acties van Langerak de Jong.

Wat in 1933 begon als een groothandel in kaas in het Zuid-Hollandse Bodegraven is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, sterk groeiende organisatie die beschikt over ruim 60 werknemers, meer dan 3000 artikelen op voorraad en goede leveringsvoorwaarden. Bovendien staat service al sinds jaar en dag hoog in het vaandel bij Langerak de Jong wat deze organisatie tot de groothandel bij uitstek maakt voor al uw producten, diensten en apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan snoep- en drankautomaten, maar ook aan toilethygiëne en waterapparatuur. Het assortiment van Langerak de Jong is daarnaast ook groots, breed en veelzijdig. Van aardappelen tot Cup a Soup en van vleeswaren tot koffieproducten; u vindt het er allemaal.
Langerak de jong levert haar producten en apparaten aan organisaties in verschillende branches, maar vooral aan bedrijven, scholen, instellingen en sportverenigingen. Wilt u ook gebruik maken van het aanbod van Langerak de Jong? Kom dan eens langs in de showroom van Langerak de Jong en bekijk het veelzijdige aanbod. Daarbij vindt u bij Langerak de Jong ervaren en professionele medewerkers die u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, Langerak de Jong helpt en adviseert u graag in alles wat u nodig heeft. Bovendien biedt Langerak de Jong regelmatig leuke en aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Profiteer daarvan en blijf op de hoogte. U bekijkt de Langerak de Jong folder gemakkelijk online via onze website.