Klingel


Klingel folders

Klingel is een groot online postorderbedrijf vanuit Duitsland. Hier vindt u een groot aanbod aan mode, schoenen, sierraden en huishoudelijke artikelen. Bovenaan de pagina kunt u eenvoudig de nieuwe Klingel catalogus aanvragen, zodat u op korte termijn niet alleen de catalogus online, maar ook fysiek kunt doorbladeren.

Zowel voor dames als heren en kinderen; bij Klingel kunt u uw hart ophalen voor het hele gezin. Winkelen was nog nooit zo gemakkelijk. U bladert op uw gemak de verschillende catalogi van Klingel door en bestelt uw favoriete artikelen met een paar drukken op de knop. U hoeft vervolgens alleen nog maar te wachten tot de artikelen bij u worden thuisbezorgd. En bent u toch niet zo tevreden over uw aankoop? Ook dat is geen probleem! Bij Klingel retourneert of ruilt u uw aankopen gemakkelijk binnen 14 dagen.
Klingel presenteert haar assortiment regelmatig in verschillende catalogi en thema’s. Thema’s als Feestelijke kleding, Trendkleuren en Seizoensfavorieten hebben allemaal hun eigen catalogus. Zo kiest u gemakkelijk een catalogus voor datgene waar u naar op zoek bent of voor die stijl die het beste bij u past. En niet alleen voor kleding bent u bij Klingel aan het juiste adres. Naast een flink aantal kleding catalogi beschikt Klingel tevens over een Klingel Sierraden Trends catalogus en een Klingel Wonen, Koken & Slapen catalogus. Dat maakt Klingel een ongekend brede aanbieder van een breed scala aan artikelen. Zo vindt u bijvoorbeeld in het thema Wonen & Huishouden talloze artikelen in het thema Decoratie & Accessoires. Maar ook huishoudelijke artikelen als pannen, keukenapparaten en zelf complete meubels zijn gemakkelijk via de Klingel webshop te bestellen. Bestel de Klingel catalogi online en bestel gemakkelijk van achter uw computer op de webwinkel van Klingel.