KLM


KLM folders

Het KLM iFly magazine is misschien wel het meest spectaculaire online tijdschrift uit het bestand van FoldersenKranten.nl. Middels prachtig vormgegeven foto's en interactieve beelden kun je als lezer van dit online tijdschrift de mooiste plekjes van de wereld ontdekken. Bij gebrek aan inspiratie of wanneer je gewoon even wilt dagdromen is het iFly magazine een absolute aanrader.

Wat u dat KLM de oudste luchtvaartmaatschappij is die nog steeds onder de oorspronkelijke naam 'KLM' opereert? De luchtvaartmaatschappij werd in 1919 opgericht en is daarmee dus bijna al 100 jaar oud. Na een fusie met Air France is KLM nu deel van de Air France KLM groep. Maar nog steeds heeft KLM hierin een kernfunctie. Binnen dezelfde groep behoren ook dochters als Transavia.com, Martinair en KLM Cityhopper. Sinds de fusie met Air France in 2004 is de Air France KLM groep dé toonaangevende luchtvaartmaatschappij van Europa.

Ondanks het feit dat KLM kwalitatief erg hoog scoort betekent dit echter niet dat de passagier hierom direct meer betaalt dan bij andere luchtvaartmaatschappijen. Door de fusie en samenwerkingen weet KLM nog altijd toonaangevend te zijn wanneer het aankomt op prijs/kwaliteit verhouding en service. Daar omheen spelen innovatie en duurzaamheid ook een belangrijke rol binnen de Air France KLM groep. 

Naast de reguliere aanbiedingen op tickets kun je bij KLM ook sparen voor speciale privileges en voordeeltjes als Flying Blue participant. Wanneer je jezelf hiervoor aanmeld kun je Flying Blue Miles sparen waarmee flink wat voordeel te behalen valt. Daarnaast heeft KLM als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen verschillende acties waarmee extra voordeel op vliegtickets behaald kan worden. Zo zet de luchtvaartmaatschappij aan het begin van elke maand nieuwe Promo Award bestemmingen exclusief online. Hiermee kun je tot 50% Award Miles sparen. Maar mocht je tickets voor echte dumpprijzen willen verkrijgen. Dan is het misschien goed om te wachten op de bekende KLM Werelddeal Weken. Deze vliegactie wordt vaak twee keer per jaar gehouden en duurt ongeveer 3 weken.

Blader maandelijks door dit schitterende iFly magazine van KLM, en ontdek telkens weer mooie nieuwe plekken op aarde.