Jysk


Jysk folders

Jysk is dé woonwinkel bij u in de buurt waar u altijd wel een goede aanbieding vindt. De keten is eigendom van de Deense oprichter Lars Larsen, die in Denemarken alom bekend staat als toonaangevende verkoper van alles voor uw woning tegen een leuke prijs. Het grote gemak is dat u niet meer op zoek hoeft te gaan naar deze leuke prijzen. Jysk heeft namelijk wekelijks een nieuwe Jysk folder online staan, welke direct op onze website wordt gepubliceerd zodra deze uit is. 

U vindt de winkels van Jysk verspreid door heel Nederland en ook wereldwijd vindt ruim 2000 vestigingen in 34 landen. Hiermee heeft Larsen een enkele woonwinkel geopend in 1979 in Denemarken laten uitgroeien tot een internationale organisatie met ruim 17.000 medewerkers. De naam Jysk verwijst naar alles wat komt van het Deense schiereiland Jutland. Jysk wordt in Denemarken vaak in verband gebracht met bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid. Dat zijn dan ook direct de kernwaarden die oprichter Larsen zelf hoog in het vaandel heeft voor zijn bedrijf. Bij Jysk bent u aan het juiste adres voor tal van aanbiedingen op het gebied van wonen. Of u nu op zoek bent naar spullen voor uw slaapkamer, voor kantoor of voor in de badkamer; u vindt alles wat u zoekt bij Jysk. Van matrassen en douchegordijnen tot barkrukken en tuinmeubilair; Jysk is er voor u.  En ook in de online webshop bestelt u gemakkelijk uw favoriete items.
Jysk houdt u in haar folder regelmatig op de hoogte van leuke acties en fijne aanbiedingen. Blijf op de hoogte van de meest actuele informatie en profiteer van korting. Bekijk gemakkelijk online de laatste Jysk folder met daarin alle aanbiedingen op FoldersenKranten.nl. Hier vindt u ook de voor u dichtstbijzijnde Jysk winkel en de meest actuele openingstijden.