Jeans Centre


Jeans Centre folders

Jeans Centre opende in 1976 voor het eerst haar deuren in Breda onder de naam Koko Blue. Vijf jaar later, in 1981 nam Koko Blue de naam Jeans Centre over en breidde zich door middel van samenwerkingsverbanden aan te gaan uit in Noord- en Oost Nederland. Een landelijke formule was gecreëerd. Daarnaast heeft Jeans Center inmiddels ook haar eigen Jeans Center folder online. Bekijk de acties en aanbiedingen van Jeans Centre in deze eenvoudig te bedienen digitale reclamefolder. 

Inmiddels is Jeans Centre uitgegroeid tot een succesvolle en sterk groeiende winkelketen voor trendy en modieuze mannen-, vrouwen- en tienermode. Met ruim honderd winkels verspreid door heel Nederland is er altijd wel een Jeans Centre bij u in de buurt. Van Maastricht tot Groningen en van Haarlem tot Enschede; bij Jeans Centre kunt u altijd terecht voor die ene perfecte jeans, dat leuke jurkje of dat stoere jack. Bovendien kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week online bij Jeans Centre terecht. In de webshop selecteert u gemakkelijk uw favoriete artikelen en wordt uw bestelling in het hele land snel bij u thuis bezorgd.
Jeans Centre biedt een breed scala aan populaire merken. U vindt er onder meer bekende merken als Levi’s, Cars en LTB. De verschillende merken bieden een brede uitstraling van het assortiment, waardoor er voor iedereen wat wils te vinden is. Daarbij wordt bij Jeans Centre altijd voorzien van een professioneel en gedegen advies. Nog een mooie bijkomstigheid van Jeans Centre; u betaalt nooit teveel. Naast talloze acties en aanbiedingen heeft Jeans Centre van zichzelf al een verrassend betaalbaar assortiment. Dat maakt het shoppen voor die ene perfecte jeans ineens een stuk gemakkelijker! Neem eens een kijkje in de digitale Jeans Centre folder en kijk hoeveel euro's jij kunt besparen op jouw favoriete jeans.