JP Horeca


JP Horeca folders

JP Horeca is een succesvolle en alom bekende horeca groothandel in Amsterdam en omgeving. Hier bent u al jaren vertrouwd aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan horeca producten zoals dranken, food en horeca toebehoren. Bekijk een groot deel van het afgeprijsde assortiment in de online JP Horeca folder, en ontdek hoeveel euro's u kunt besparen door bij JP Horeca in te kopen.

Of u nu uw drank voordelig en goed wilt inkopen, toe bent aan nieuw keukenapparatuur of de juiste producten wilt inkopen voor een evenement; de mogelijkheden bij JP Horeca zijn groots. Het assortiment van JP Horeca is breed en bestaat uit versproducten, zoals verpakte verse vleeswaren, HCCP verantwoorde verpakkingen voor bijvoorbeeld in de sportkantine en verse groenten zoals bijvoorbeeld tomaten, sla en aardappelen. Bovendien biedt JP Horeca een aantal voordelige, kwalitatief hoogwaardige huismerken zoals Vliegende Valk Pilsener, JP Horeca Satésaus, Brigarde snackproducten en Huismerk Saucijzenbroodjes. Ook bent u bij JP Horeca aan het juiste adres voor onder meer kazen, snacks, brood en alcoholische dranken.
Naast een breed en veelzijdig assortiment biedt JP Horeca ook een aantal diensten zoals de verzorging van evenementen. JP Horeca adviseert u graag over de productkeuze en het verbruik daarvan. Ook adviseren de vakkundige medewerkers van JP Horeca u graag over de faciliteiten voor uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan tap buffetten, ijsvriezers en hotdog karretjes. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de medewerkers van JP Horeca helpen en adviseren u graag. Kom eens langs bij JP Horeca en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming. Bovendien biedt JP Horeca regelmatig leuke aanbiedingen en acties. Profiteer daarvan en bekijk de JP Horeca folder . U bladert deze gemakkelijk online door op onze website.