It's


It's folders

Vanaf 1 februari 2015 heeft BCC 17 winkels van It's Electronics, Mikro-Electro en de Harense Smid overgenomen. Daarnaast is het niet meer mogelijk om bestellingen te plaatsen in de webshop van It's Electronics.

De elektronicazaak It's draait al heel wat jaartjes mee in de Nederlandse elektronica branche. Net als alle andere grote spelers op het gebied van consumenten elektronica in Nederland brengt It's ook een digitale It's folder uit. De It's reclamefolder wordt meestal wekelijks gepubliceerd en staat boordevol korting. 

De elektronicaketen opereerde voorheen landelijk samen met Modern.nl en Prijstopper onder de hoede van Impact Retail tot deze firma in het begin van 2013 failliet werd verklaard. Later hebben een klein aantal filialen van It's een doorstart kunnen maken onder Shoppingservice B.V. De betreffende It's elektronica winkels zijn vooral in de regio rond Rotterdam terug te vinden. Met de slogan 'Best buy'. Best Service' timmert It's gewoon weer verder aan de weg en voorziet u van de beste elektronica van Nederland. De webshop Modern.nl is overigens na het failliesement van Impact Retail overgenomen door Scheer & Foppen.

Ondanks de vermindering van het aantal fysieke It's winkels in Nederland, heeft de elektronicaketen nog wel steeds heel interessante aanbiedingen en acties. Deze worden nagenoeg elke week verzameld en gebundeld in de online It's folder. Deze digitale It's reclamefolder kunt u, in tegenstelling to de papieren variant, overal bekijken. Niet alleen minder millieu belastend, maar ook een stuk handiger.