Intreza


Intreza folders

Eens in de zoveel tijd doet Intreza mee aan de Schoenen6Daagse, een geweldig 6 dagen durende schoenactie van verschillende schoenenwinkels met een aparte Schoenen6Daagse folder. Bekijk de Intreza folder aanbiedingen tijdens deze actie online en ontdek uw voordeel op stijlvol en trendy schoeisel.

Intreza.nl is het online warenhuis voor al uw schoenen in uw stijl en uw favoriete merken. Intreza.nl neemt het welbekende spreekwoord ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’, uitermate serieus. U vindt hier dan ook alleen maar schoenen. Dit omdat Intreza graag doet waar ze goed in is en zich daar graag verder in ontwikkelt.
Bij Intreza bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve en modieuze schoenen van gerenommeerde merken. Daarbij helpt Intreza u graag de geschikte schoen voor u te vinden. Met alleen maar schoenen in het assortiment kunt u kiezen uit een breed assortiment. Van sneakers tot slippers en van pumps tot laarzen. Van praktische stappers tot modieus schoeisel voor hem, haar en de allerkleinsten; u vindt het altijd bij Intreza. Bij Intreza vindt ontzettend veel merken, zowel bekende grote merken als de minder bekende varianten. Een kleine greep van merken die u er vindt zijn Adidas, Diesel, Clarks, G-star, Puma en Lacoste.
Intreza hanteert een absoluut No-nonsense concept. U vindt er geen verrassingen of addertjes onder het gras; u wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden, voorwaarden en andere informatie. Daarbij doet Intreza er alles aan om bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien heeft u uw bestelling al de volgende dag in huis, wanneer u op werkdagen bestelt. Ideaal dus!
Intreza is onderdel van de Macintosh Retail Group NV. Hier vallen ook bekende concepten als Invito, Dolcis, Manfield, PRO en Scapino onder. De groep is dan ook geen onbekende in de wereld van (online) schoenmode.
Intreza biedt regelmatig verschillende acties en aanbiedingen in de Intreza folders, brochures en in de online webshop. Bekijk deze aanbiedingen gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl en profiteer van fijne kortingen.