Intratuin


Intratuin folders

Wie groene vingers heeft kan prima terecht bij de tuincentra van Intratuin. Niet alleen in Nederland maar ook in België is Intratuin een begrip. Intratuin heeft dan ook bijna zestig vestigingen in deze twee landen. Het overgrote deel van deze Intratuin filialen bevinden zich in Nederland. Met ongeveer 30% marktaandeel binnen de tuincentra is de tuingigant tevens marktleider op het gebied van tuincentra. Mede dankzij een overzichtelijke Intratuin folder is het tuincentrum de populaiste van ons land.

De Intratuin winkels zijn vaak erg ruim opgezet. Alle Intratuin vestigingen tezamen hebben een oppervlakte van bijna honderd voetbalvelden groot. Dit is ook niet zo gek als u nagaat dat het tuincentrum jaarlijks 12,5 miljoen bezoekers ontvangt.
Niet alleen de tuinfanaat kan zijn lol op bij Intratuin. Naast het brede assortiment aan tuinartikelen heeft het tuincentrum ook veel randproducten die het shoppen in één van de vele tuincentra nog leuker maken. Tegenwoordig kunt u hier namelijk ook terecht voor bijvoorbeeld uw woondecoratie, dierenvoeding of tuinmeubilair. Voor diegene die dol zijn op Kerstversieringen is Intratuin rond de Kerstperiode en ware snoepwinkel. Fraai ingerichte stellingen en prachtige sfeerverlichting zorgen voor een heerlijk kerstgevoel tijdens het shoppen. Naast al dit moois heeft Intratuin natuurlijk ook aanbiedingen voor u in petto. Deze wordt meestal eens in de twee weken vernieuwd. Wij van FoldersenKranten.nl zorgen dat de laatste actuele Intratuin folder direct op onze website staat. Mocht u op zoek zijn naar iets voor in de tuin? Neem dan eerst een kijkje in de online Intratuin folder van bovenaan deze pagina.