Intertoys


Intertoys folders

Bent u op zoek naar speelgoed? Dan bent u bij Intertoys aan het goede adres. Met 264 filialen is Intertoys de grootse speelgoedketen van Nederland en is er altijd wel een Intertoys vestiging bij u in de buurt. Daarbij heeft deze bekende speelgoedzaak razend populaire Intertoys folders met daarin de beste aanbiedingen op speelgoed online. Neem alvast een kijkje in één van de digitale Intertoys folders bovenaan de pagina. 

In Duitsland heeft Intertoys 29 winkels en in Belgie 11. Deze Nederlandse winkelketen is onderdeel van het Blokker concern en is sinds de oprichting in 1976 enorm gegroeid. Niet alleen in aantal, maar ook zeker in populariteit. Het is de droom van ieder kind en ongemerkt langs een Intertoys filiaal lopen zonder aan uw hand mee naar binnen getrokken te worden bestaat niet. Menig kind kan het grote Intertoys Speelboek maar niet aan de kant leggen. Met maar liefst 220 bladzijden gevuld met het nieuwste speelgoed en must-haves kan het grote speelboek haast tot meest geliefde ‘kinderboek’ van Nederland gerekend worden, waar jaarlijks vele kinderhandjes urenlang doorheen bladeren.
Kenmerkend voor Intertoys is de informele organisatie. Binnen het bedrijf staat collegialiteit hoog in het vaandel. Deze sociale en betrokken sfeer maakt het winkelen bij Intertoys erg prettig en vertrouwd.
Het assortiment van de speelgoedwinkel bestaat uit een breed scala bekende producten zoals speelgoed van Barbie, LEGO, Playmobiel, Bratz en Jumbo. Ook voor games, DVDs en andere multimedia en toebehoren voor jong en oud kunt u bij Intertoys terecht. Daarnaast voert Intertoys sinds een paar jaar ook een uitgebreid assortiment aan Gifts en Bijoux. Bekijk alle aanbiedingen op het gebied van speelgoed in de Intertoys reclame folder of bekijk een groot deel van het assortiment in het dikke Intertoys speelgoedboek online.