House of Shoes


House of Shoes folders

House of Shoes is de schoenenwinkel waar je altijd vindt wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar sportieve sneakers of die ene perfecte pump zoekt; bij House of Shoes bent u aan het juiste adres. Daarbij heeft de schoenenwinkel vaak een online House of Shoes folder met daarin de laatste aanbiedingen op verschillende schoenen en laarzen.

De winkelketen beschikt over ruim veertig winkels verspreid door heel het land, van Amsterdam tot Sneek en van Groningen tot Roermond. Dat maakt dat er altijd wel een filiaal dicht bij is. En mocht dat toch niet het geval zijn, bekijkt u de collectie van House of Shoes gemakkelijk online vanuit huis op uw computer. De collectie is ruim en veelzijdig. U vindt er merken als onder veel meer Birckenstock, Van Lier, Replay, Puma en Nike in talloze modellen. Van ballerina’s tot bontlaarzen en van sneakers tot slippers.
En niet alleen voor de mooiste schoenen van de beste merken gaat u naar House of Shoes. Het bedrijf is al ruim 100 jaar specialist op het gebied van kinderschoenen. Niet voor niets bestaat ruim de helft van de collectie uit kinderschoenen in verschillende A-merken. Dit maakt House of Shoes niet alleen het adres voor schoenen voor jezelf, maar ook voor de beste en meest trendy schoenen voor je kind. De begeleiding van kindervoeten staat bij House of Shoes hoog in het vaandel. Hier bent u er dan ook van verzekerd dat uw kind op schoenen loopt die goed bij hem of haar past. Om uw kind nog beter te kunnen begeleiden op het gebied van het juiste schoeisel ontvangt ieder kind een speciaal voetenboekje. Bekijk snel de laatste House of Shoes folder online en geniet van vele euro's voordeel op oneindig veel schoeisel.