Hocras


Hocras folders

Hocras is het warenhuis voor horeca en grootverbruik. Bij deze groothandel bent u aan het juiste adres voor alles wat u nodig heeft binnen uw onderneming. Van basisartikelen tot de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen; Hocras is uw partner. Bekijk bijvoorbeeld eens de online Hocras folder voor de laatste acties en aanbiedingen op verschillende food- en non-food items uit het Hocras assortiment.

Al sinds 1925 bent u hier aan het vertrouwde adres. Wat ooit begon als Gooische drankenhandel met paard en wagen is nu een gerenommeerd bedrijf met een compleet assortiment. De showroom staat vol met kwaliteitsproducten op het gebied van food, non-food en drank. Dus of u nu op zoek bent naar de mooiste versproducten, nieuw tafelgerei, kantoorartikelen of de beste wijnen; Hocras heeft het in huis voor u. Op een gigantische oppervlakte van ongeveer 15.000 m2 vindt u ruim 40.000 verschillende artikelen zodat u bij ieder bezoek uw hart kunt ophalen. Bovendien volgen de inkopers van Hocras de ontwikkelingen in de branche op de voet en wordt het assortiment dagelijks aangepast. Hocras onderscheidt zich in de markt van groothandelaren door het brede assortiment met producten van hoge kwaliteit. Vooral de versartikelen van Hocras zijn van uitmuntende kwaliteit. De versafdelingen zijn in eigen beheer, waardoor deze kwaliteit continu wordt gewaarborgd. Daarnaast importeert Hocras al jarenlang exclusieve wijnen. Hierdoor worden verschillende beschermde huiswijnen van over de hele wereld aangeboden bij uw groothandel in het Gooi.
Hocras informeert u regelmatig over het nieuwe assortiment, fijne acties en aantrekkelijke aanbiedingen. Blijf op de hoogte en profiteer van kortingen. Bekijk de Hocras folder gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl. Hier vindt u ook de actuele openingstijden van Hocras.