Henders & Hazel


Henders & Hazel folders

Henders & Hazel is een eigentijdse en eigenwijze woonwinkel. Hier vindt u een breed assortiment aan originele woonartikelen, gemaakt door ontwerpers met bezieling en liefde voor het vak. Kijk in de Henders & Hazel catalogus voor het uitgebreide assortiment van Henders & Hendel, of bekijk de acties en aanbiedingen in de Henders & Hazel folder online.

De ontwerpers van Henders & Hazel reizen de hele wereld over in de zoektocht naar originele ideeën, verrassende ontwerpen en nieuwe materialen en vormen. Zo ontstaat er een karaktervol assortiment met producten die functioneel en kwalitatief hoogwaardig zijn. Want alleen dan worden de artikelen in het assortiment opgenomen. Daarbij houdt Henders & Hazel continu oog voor contact. Zo wordt de natuurlijke puurheid van de houten meubelen onderstreept door noesten en kleinere planken te gebruiken in de afwerking, die meestal handmatig gebeurd.
De ontwerpers besteden veel aandacht aan het uiterlijk, het comfort en de kwaliteit van ieder product uit het Henders & Hazel assortiment, maar ook duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij die woonmodehuis. Door afval zoveel mogelijk te beperken en te kiezen voor eerlijke producten helpt Henders & Hazel de natuur een stukje vooruit. Nog een reden dus om te kiezen voor Henders & Hazel bij het inrichten van uw huis. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting, een nieuwe bank, een relaxte fauteuil of leuke, hippe woonaccessoires; u vindt voor ieder wat wils en in iedere stijl wat u zoekt bij Henders & Hazel. Blijf op de hoogte en bekijk het assortiment, de laatste aanbiedingen en acties van Henders & Hazel in de folder. U bekijkt deze gemakkelijk online op FoldersenKranten.nl.