Harense Smid


Harense Smid folders

Vanaf 1 februari 2015 heeft BCC 17 winkels van de Harense Smid, Mikro-Electro en It's Electronics overgenomen. Daarnaast is het niet meer mogelijk om bestellingen te plaatsen in de webshop van Harense Smid.

De Harense Smid staat voor service en kwaliteit, niet voor niets is hun slogan van Harense Smid 'Wij zorgen ervoor dat u klant blijft'. Bent u op zoek naar de laatste aanbiedingen en acties bij De Harense Smid? Dan bent u bij FoldersenKranten.nl aan het goede adres, want wij publiceren altijd de meest recente Harense Smid folder op onze site!

De Harense Smid heeft een breed assortiment op gebied van witgoed, keuken inbouwapparatuur, consumenten elektronica, beeld- en geluid, computers en huishoudelijke apparaten. Daarnaast verkopen enkele winkels tuinmeubelen, fietsen en verlichting. De Harense Smid mag zich sinds 2003 zelfs hofleverancier noemen. De Harense Smid heeft 25 winkels, en een webshop waar u terecht kunt voor moderne apparatuur en ouderwetse service. Dat geldt natuurlijk ook voor de winkels, waar de verkoopadviseur perfect weet waar hij over praat en u haarfijn alle details van een apparaat kan uitleggen zodat u volledig geïnformeerd uw keuze kunt maken. De Harense Smid bezorgt uw bestelling thuis indien u dat wenst. Maar de Harense Smid gaat nog verder zij draagt ook zorg voor de installatie van uw apparatuur. Of het nu om het inbouwen van uw keukenapparatuur of het ophangen van uw nieuwe televisie gaat, de Harense Smid zorgt dat u onbezorgd kunt genieten van uw aankoop. Elke week verspreidt de Harense Smid een reclamefolder met daarin een compact overzicht van alle nieuwe aanbiedingen en kortingsacties en deze vindt u uiteraard ook bij ons op de site. Naast deze Harense Smid folder vindt u bij ons natuurlijk ook een overzicht van alle winkels van De Harense Smid en hun openingstijden.