Goossens


Goossens folders

Al bijna 60 jaar is de meubelwinkel Goossens een toonaangevende speler op de retail woonmarkt. Met 12 winkelvestigingen door heel het land behoort Goossens tot de top drie meubelzaken gespecialiseerd in woon- en slaapkamerinrichtingen. Neem alvast een kijkje in de online Goossens folder voor de laatste aanbiedingen en acties op stijlvol maar betaalbaar meubilair.

In tegenstelling tot de kleinere woonwarenhuizen heeft Goossens wonen & slapen juist grote vestigingen waar complete interieurs worden gepresenteerd. Zowel op woon- als slaapgebied vindt u bij Goossens veel verschillende impressies waardoor u eenvoudig nieuwe inspiratie op doet voor uw eigen inrichting. Het snel groeiende succes van de winkelformule is voornamelijk te danken aan de klantgerichtheid en het brede maar kwalitatief sterke assortiment. Meer dan 800 werknemers dragen zorg voor een uitstekende service in de winkels tot het aan de bezorging van uw nieuw aangeschafte meubels en accessoires.
In de pagina's dikke catalogi van Goossens vindt u veel verschillende ideeën en oplossingen voor het inrichten van uw woning. U kunt deze woon- en slaapboeken niet alleen aanvragen via de website van Goossens, maar ook online inzien. Wanneer u één van deze twee stijlvolle Goossens catalogi aanvraagt maakt u elk kwartaal kans op een meubelcheque ter waarde van € 4500,-. Bovenaan de pagina vindt u beide online catalogi van Goossens. Naast de digitale catalogi perenteert Goossens ook vaak verschillende aanbiedingen op meubel gebied in een online Goossens reclamefolder. In een handige digitale bladertool kunt u zelfs direct bestellen. Door simpelweg op het gewenste item in de Goossens folder te klikken wordt u doorverbonden naar de Goossens webwinkel en heeft u uw bestelling binnen no-time in huis.