Gamestore e-plaza


Gamestore e-plaza folders

Zowel de winkels als de webshop van Gamestore E-Plaza zijn gesloten. Dit betekent dat de Gamestore E-Plaza folder ook niet meer beschikbaar is. Voor de laatste kortingen en acties op games kunt u terecht op de folderpagina van Bart Smit.

Gamestore E-Plaza is uw adres voor alle games, DVD’s en gadgets. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste game voor uw Xbox 360 of een console zoekt om uw Wii mee uit te breiden, u vindt alle multimedia bij het veelzijdige Gamestore E-Plaza. De lifestyle formule is uniek in de Benelux en ademt fun en entertainment uit. Niet alleen voor hardcore gamers is Gamestore E-Plaza hét adres. Ook voor kinderen en volwassenen die van een spelletje houden op zijn tijd is Gamestore E-Plaza the place to be. Verspreid door heel Nederland vindt u maar liefst 50 filialen en dat aantal groeit nog steeds gestaag. Zo is uw favoriete Gamestore E-Plaza filiaal nooit ver van uw huis. En is er toch geen winkel bij u in de buurt? Dan shopt u gemakkelijk, veilig en voordelig in de online webshop. Zo is Gamestore E-Plaza voor iedereen toegankelijk!
Gamestore E-Plaza is ruim 10 jaar geleden, in 1999, opgericht in het Noord-Hollandse Volendam door Bart Smit B.V., welke op zijn beurt weer onderdeel is tot het Blokker concern. Bart Smit B.V. speelde hiermee in op de toen actuele marktontwikkeling in multimedia. Zodoende is Gamestore E-Plaza inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van multimedia in Nederland. Andere bekende retailorganisaties die onder de Blokker Holding vallen zijn Intertoys, Leen Bakker, Xenos en Marskramer. Gamestore E-Plaza informeert u regelmatig over het assortiment, acties en de meest actuele aanbiedingen in de Gamestore E-plaza folder. Blijf op de hoogte en profiteer van fijne kortingen; bekijk de folder van Gamestore E-plaza gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl.