Futurumshop


Futurumshop folders

De Futurumshop is dé online sportwinkel voor fietsers, hardlopers en buitensporters. Bij deze buitensportwinkel ligt de nadruk op de verkoop van fietsartikelen. Mede dankzij de bijzonder hoge kwaliteit en service krijg je direct het gevoel dat jouw wens centraal staat. Andere voorwaarden die voor deze buitensportwinkel niet meer dan vanzelfsprekend zijn, zijn bijvoorbeeld de gratis verzending en de gratis retourservice. Ondanks dat de Futurumshop niet beschikt over fysieke winkelpanden staan de medewerkers van de klantenservice wel altijd voor je klaar.

Het assortiment van de FuturumShop webshop bestaat uit ruim 8000 artikelen. Een groot deel van dit assortiment aan sportartikelen zijn voor diverse sporten te gebruiken. Neem als voorbeeld horloges en GPS-artikelen. Zoals gezegd vind je bij deze buitensportwinkel voornamelijk artikelen voor het fietsen. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan sporten als hardlopen, wandelen, zwemmen en eren combinatie van deze drie sporten; de triathlon. Een buitengewoon breed en diep assortiment welke is afgestemd op zowel de fanatieke als de recreatieve buitensporter. Merken die je veelvoudig terug vind in de buitensportwinkel zijn bijvoorbeeld die van Shimano, Tacx, Suunto, Polar, Assos, Topeak, Garmin, Continental, Thule, Agu, Schwalbe, Castelli, Northwave, Sidi, Vaude en Deuter. Zoals je ziet kun je bij Futurumshop terecht voor de bekende A-merken tot kleinere specialistische merken.

Naast het standaard assortiment voert Futurumshop ook een serie seizoensgebonden artikelen waarmee zij de doelgroep extra goed kan bedienen. Verschillende artikelen van dit soort vind je tevens terug in het online Futurum magazine dat vaak twee keer per jaar uit wordt gebracht. Naast de nieuwste spotartikelen voor de buitensporter kun je hier ook terecht voor leuke tips en sport gerelateerde items. Neem dus snel een kijkje in het online Futurum magazine en ontdek wat de buitensportwinkel jouw heeft te bieden.