Fietsplus


Fietsplus folders

Fietsplus is een retail-format dat in 1998 is opgericht en waarvan het netwerk tegenwoordig ongeveer twintig winkels bevat. Bij FoldersenKranten.nl bieden wij u een actueel overzicht van al deze acties via de Fietsplus folder.

Fietsplus vestigingen worden gerund door onafhankelijke ondernemers die op centrale ondersteuning vanuit de Fietsplus organisatie kunnen rekenen. Dat betekent onder andere dat deze zelfstandig ondernemers inkoopvoordeel kunnen behalen door gezamenlijke inkoop en dat zij worden ondersteund op het gebied van bijvoorbeeld automatisering en reclame en marketing. Dat wil dus ook zeggen dat er regelmatig gezamenlijke aanbiedingen en acties zijn bij de Fietsplus vestigingen in Nederland waar u als consument een aantrekkelijk voordeel mee kunt realiseren. 
Bij Fietsplus winkels vindt u een groot assortiment merken en fietstypen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan bakfietsen, cruisers, ligfietsen, loopfietsen en tandems, naast het gebruikelijke aanbod van stadsfietsen, omafietsen en mountainbikes. Maar ook voor een tweedehands fiets zult u bij Fietsplus aan het juiste adres zijn. Voor elke leeftijd en voor elk budget heeft Fietsplus precies wat u zoekt. Bovendien biedt men u een breed scala aan accessoires, zoals fietstassen, helmen en fietsschoenen. En uiteraard zou een Fietsplus ondernemer geen Fietsplus ondernemer zijn als hij niet ook de reparatie van uw rijwiel kon verzorgen, of dat nou een kleine of grote reparatie is. Dus ook met het stellen en smeren van uw ketting of het oppompen van uw banden helpt Fietsplus u graag! Winkellocaties en openingstijden vindt u vanzelfsprekend op FoldersenKranten.nl. Daarnaast onderhouden wij een altijd up-to-date overzicht van geldende acties en aanbiedingen in de Fietsplus folder online, zodat u gewoon thuis kunt blijven om op de hoogte te zijn.