Fab


Fab folders

Fab. is hét eigentijdse merk op het gebied van tassen en accessoires voor modebewuste vrouwen in Nederland en daarbuiten. Dit Amsterdamse merk maakt werkelijk alles wat van leer gemaakt kan worden. Van clutches tot luiertassen en van portemonnees tot schoenen. Bekijk elk seizoen de nieuwe Fab. catalogus online en ontdek de stijlvolle mode waar Fab. om bekend is geworden.

De collectie bestaat uit tassen, portemonnees, clutches, jassen, iPhone hoesjes en zonnebrillen. En ook een luiertas voor de modebewuste jonge moeder is sinds kort terug te vinden in het assortiment van Fab.
De producten van Fab. zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 15 landen van over de hele wereld en verovert overal mening vrouwenhart. Beroemdheden zoals Doutzen Kroes zijn groot fan geworden van het merk.
De ontwerpen van Fab. zijn niet alleen prachtig om te zien, maar dragen ook stuk voor stuk een mooie betekenis met zich mee. Net als de Nederlandse ontwerpster Fabienne Chapot, zijn de producten van Fab. vrouwelijk, kleurrijk en no nonsense. Het leren hartje, dat bij ieder product van Fab. is terug te vinden, symboliseert een gelukswens voor de vrouw die het dragen zal. Fab. lanceert twee keer per jaar nieuwe collecties, die allemaal door Fabienne Chapot zelf ontworpen zijn. De producten worden handgemaakt in Bali, waar de eigen Fab. fabriek staat. Hier worden prachtige producten gemaakt van een brede variatie aan kleuren, prints en verschillende leersoorten. Zo laat Fab. je genieten van al het moois dat het te bieden heeft en geeft het merk je het gevoel in een snoepwinkel te zijn. Nieuwsgierig geworden naar de producten van Fab.? Bekijk het veelzijdige aanbod gemakkelijk in de online Fab catalogus op FoldersenKranten.nl.