Europart


Europart folders

Uw huishoudelijke apparatuur defect? En u bent handig? Dan kunt u bij Europart terecht voor een breed aanbod aan onderdelen, reinigingsproducten en serviceproducten , van en voor bijna alle elektronische apparaten, zoals wasmachines, magnetrons, stofzuigers, computers en audio- en videoapparatuur. Voor de aanbiedingen en speciale acties omtrent deze producten kunt u terecht op de Europart folder online. Bijna maandelijks publiceert Europart een nieuwe digitale folder. 

Bij Europart verkoopt men tevens onderdelen en accessoires van en voor bijna alle bekende merken, zoals Zanussi, Bosch, Braun, HP en Philips. Maar ook als u zelf niet weet hoe u defecten kunt herstellen heeft Europart wat u zoekt: een snelle en vakkundige reparatieservice die ook aan huis komt. Europart heeft zich tot doel gesteld “de ANWB voor het huishouden” te zijn en u alle zorgen uit handen te nemen. De slogan “Europart, goed gefikst” is dan ook bijzonder toepasselijk. Bij Europart winkels treft u naast onderdelen ook een vaak klein maar gespecialiseerd assortiment nieuwe klein huishoudelijke en witgoedapparatuur. Denk daarbij aan stofzuigers, wasmachines, strijkijzers en koffiezetters. En wat betreft accessoires kunt u ook denken aan allerhande kabels en stekkers, batterijen, printervullingen, stofzuigerzakken en verlichting. Kortom, Europart is de specialist die u met bijna alles op elektronicagebied van dienst kan zijn.

Europart ontstond midden jaar negentig als samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemers actief in de reparatie- en onderdelenbranche. Zij verenigden zich onder de vlag van één retailorganisatie om het hoofd te kunnen bieden aan de steeds groter en machtiger wordende elektronicaketens in de Nederlandse markt. Er wordt samengewerkt op het gebied van inkoop, automatisering, winkelinrichting en marketing. Zo wordt er bijvoorbeeld een gezamenlijke folder uitgegeven. Maar tegelijkertijd behouden deze ondernemers hun eigen gezicht en zelfstandigheid. Inmiddels omvat het Europart netwerk zo’n vijfenzeventig winkels verspreid over heel Nederland. Elke maand brengt Europart de goed gevulde Europart folder uit, waarin alle nieuwe acties en aanbiedingen worden gepresenteerd. In de Europart folder vindt u ook vaak een aantal kortingsbonnen waarmee u kunt profiteren van kortings- of promotieacties als u uw postcode invult. Aanbiedingen zijn voor een verscheidenheid aan producten, waaronder nieuwe apparatuur, accessoires, reinigingsproducten en onderdelen.