Euroland


Euroland folders

Euroland is een Nederlandse winkelketen met 45 filialen verspreid door het hele land. Het bedrijf werd opgericht in 1997 onder de naam 2,50 shop. Later werd dit Knaakland en sinds de invoering van de euro in 2002 gaat de winkelketen verder onder de noemer Euroland. Voor een indruk van het Euroland assortiment bekijkt u de Euroland folder aanbiedingen. 

De winkelketen staat bekend om de vaste bedragen die worden gehanteerd. Alle artikelen hebben hier een ronde prijs waarvan de meeste artikelen 1, 1,5 of 2 euro kosten. Daarbij staat de winkelketen bekend om partijverkoop, waarbij grote hoeveelheden artikelen verkocht worden.
Bij Euroland kunt u elke dag terecht voor een waanzinnig breed aanbod van tal van producten en is het aangewezen adres voor al uw koopjes. Of u nu op zoek bent naar iets speciaals of gewoon even binnen loopt om rond te kijken; Euroland biedt u altijd een aantrekkelijke winkel waar u altijd verrast wordt.
U vindt er onder meer merkartikelen cosmetica, was- en schoonmaakmiddelen, zeep en snoep. Ook voor een breed assortiment aan huishoudelijke producten, auto- en fietsaccessoires, sierraden, dierenverzorging, schrijfwaren, modeaccessoires, speelgoed en seizoensartikelen bent u bij Euroland aan het juiste adres. Stuk voor stuk vindt u al uw producten hier voor een verrassend lage prijs. Meer dan duizend artikelen binnen het assortiment zijn te koop voor slechts een euro en zijn te vinden in de gehele buitenste ring van de winkel. Overzichtelijk voor de klant, want alles wat uit de wanden gekocht wordt kost slechts een euro. Er zijn ook artikelen met hogere prijzen, maar ook voor deze artikelen geldt dat het leuke en aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Bekijk hierboven de nieuwste Euroland folder voor waanzinnige acties en aanbiedingen.