Esprit


Esprit folders

Esprit is toch wel één van de bekendste kledingmerken ter wereld. Je kan Esprit kleding inmiddels al in meer dan 40 landen kopen. Door het enorm brede assortiment voor veel verschillende doelgroepen kom je bij iedereen wel een Esprit artikel in de kast tegen. In ieder geval kent bijna iedereen dit mooie merk als is het alleen al vanwege de indrukwekkende commercials die ze maken. Bekijk op deze pagina de online Esprit folder voor een impressie van echte Esprit mode.

Het fantastische succes behoorde alleen maar tot de dromen van het echtpaar Suzie en Doug Tompkins die in 1968 zijn begonnen met hun kledingbedrijfje. Ze hadden geen winkel of locatie, nee, ze verkochten hun kleding vanuit de kofferbak van hun stationwagen.Vandaag de dag bestaat het assortiment niet meer alleen uit kleding en schoenen maar ook uit woonaccessoires, bed- en badproducten, brillen en natuurlijk horloges.
Esprit is zeer gefocust op maatschappelijk ondernemen en houdt zich sterk bezig met diverse sociale verantwoordelijkheden. Ze eisen bijvoorbeeld niet alleen van zichzelf een goede werksfeer en eerlijke handel, maar ook van al hun partners en leveranciers. Om de Esprit filosofie hoog te houden organiseren ze activiteiten zoals in 1987 de bekende actie tegen aids. Het laatste project is het bouwen van een SOS-kinderdorp in India.
Esprit staat bekend om de mooie kwaliteit van hun kleding met de kernwoorden jeugdige uitstraling, elegant, betaalbaar, stijlvol, luxe. Naast kwaliteit staan de producten veelal ook bekend om hun pasvorm. De collecties van Esprit zoals women casual, men casual, women collection, men collection, Esprit Urban casual, edc by Esprit en edc men, zijn helemaal samengesteld om zo een divers aanbod te kunnen bieden waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.