Dolcis


Dolcis folders

Eén van de welbekende schoenenwinkels in de winkelcentrums van Nederland heeft intussen al meer dan 100 filialen in ons land. Dolcis biedt een breed assortiment aan mooie schoenen en leuke tassen tegen scherpe prijzen. Zo nu en dan heeft de schoenenwinkel een eigen Dolcis folder met de laatste aanbiedingen op trendy schoeisel. En een enkele keer brengt Dolcis ook samen met zusterbedrijf Scapino een gedeelde reclamefolder uit.

Met schoenenmode voor de heren, dames en kinderen is hun aanbod voor het hele gezin en is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. En met de gedachte “Je outfit is pas echt compleet met mooie schoenen!” geeft Dolcis aan dat zij er alles aan doen om hun aanbod zo breed mogelijk te houden zodat iedereen zijn of haar perfecte schoen bij Dolcis kan vinden. 2 keer per jaar worden er onderscheidende collecties gepresenteerd waardoor ze helemaal met de mode mee gaan om zo aan het actuele modebeeld te voldoen. Zo vind je aan het einde van het jaar de meest leuke pantoffels voor de koude winteravonden en in het voorjaar veel sundries, slippers en zomerschoenen in de winkel. Ook kan je bij Dolcis terecht voorde benodigde onderhoudsproducten om je schoenen in een optimale conditie te houden. 

Dolcis maakt deel uit van de Hoogenbosch Retail Group, een van de grootste schoenen retailers in Nederland. Tot deze groep behoren ook de formules Manfield, Invito, PRO en Shick en tellen ze in totaal al 230 winkels op A locaties in Nederland. Dolcis beschikt ook over een mooie duidelijk website met een webshop waardoor je ook in de gelegenheid bent om lekker vanaf je bank te kunnen winkelen. En met de service je bestelling bij één van de filialen op te halen scheelt dit je weer verzendkosten. Ideaal! Maandelijks verschijnt er een Dolcis folder die op de mat van de mensen die in de buurt wonen van één van de Dolcis filialen waarin naast de nieuwe collectie ook alle acties en aanbiedingen worden getoond. Daarbij doet Dolcis ook vaak mee aan de landelijke Schoen6Daagse. Tijdens deze zes dagen durende schoenenactie brengen de winkelformules van de Hoogenbosch Retail Group gezamelijk de Schoen6Daagse folder uit waarin per winkel verschillende spectaculaire aanbiedingen worden gepresenteerd. Deze Schoen6Daagse wordt meestal én van het voorjaar én van de winter gepresenteerd. Deze speciale Schoen6Daagse reclamefolder wordt overigens ook op deze folderpagina van Dolcis gepresenteerd.