Dixons


Dixons folders

Dixons is met ruim 170 winkels verspreid door heel Nederland de grootste winkelketen van het land op het gebied van persoonlijke elektronica en personal care. Hier vindt u een breed assortiment op het gebied van vrijetijdselektronica. Zo heeft u bij Dixons ruime keuze aan digitale foto- en videocamera’s, navigatiesystemen, MP3-spelers, (spel)computers en games. In de Dixons folder online ziet u elke twee weken de beste Dixons aanbiedingen en acties voorbij komen. Bekijk de meest actuele Dixons folder bovenaan deze pagina. 

In de overzichtelijk ingerichte winkels, met vriendelijk, behulpzaam en opgeleid personeel vindt u gemakkelijk en voordelig het meest actuele aanbod van alle topmerken. Of u nu opzoek bent naar een Ipod of elektrische tandenborstel; u vindt het bij Dixons. Ook voor strijkijzers, scheerapparaten, blenders en friteuses bent u bij Dixons aan het juiste adres. Dixons vindt zijn oorsprong in de in 1982 opgerichte gereedschappenketen Rinck. Het assortiment van Rinck werd later uitgebreid met brillen, fotocamera’s en verrekijkers. Rinck werd opgekocht door de toenmalige Engelse Dixons, waarna de keten verderging als Dixons-Rinck. Dixons nam uiteindelijk de elektronische producten voor zijn rekening, waarna Rinck als opticien verderging, nu bekend als Hans Anders. Inmiddels staat de Nederlandse Dixons helemaal los van de toenmalige Engelse Dixons en is de keten onderdeel van Dexcom Holdings B.V. Zusterbedrijven van Dixons zijn Dynabyte: de grootste computerwinkelketen van Nederlandse bodem, Harmony Financial Services: specialist in consumenten elektronica verzekeringen en Nedconcepts: de grootste speler op de online vergelijkingsmarkt.
Regelmatig verschijnen er folders van Dixons met daarin de laatste aanbiedingen. U bekijkt deze Dixons folders gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl en profiteert zo van de laatste aanbiedingen. Ook vindt u via FoldersenKranten.nl de voor u dichtstbijzijnde winkel en bekijkt u de openingstijden.