Dirk III


Dirk III folders

Dirk is één van de bekendere supermarkten in Nederland en behoort tot de groep van de samenwerkende bedrijven waaronder o.a. ook Dirx, Dirck III en Dekamarkt onder vallen. Bekijk folder van Dirk voor de laatste aanbiedingen uit de Dirk supermarkten.

Het was de heer Dirk van den Broek die zijn eerste vestiging opende in 1942 en in 1948 opende hij zijn eerste zelfbedieningswinkel aan het Amsterdamse Mercatorplein. Later opende hij Nederland’s eerste supermarkt aan de Bilderdijkstraat/hoek Kinkerstraat. Vandaag de dag zijn er in heel het land 45 Dirk supermarkten, met het grootste filiaal in Zaandam. Dirk heeft een zeer ruim assortiment: versartikelen, groenten, fruit, brood, gebak, huismerken, A-merken en non-food artikelen. Het bedrijf wil haar klanten van een ruim assortiment voorzien tegen zeer voordelige prijzen. Naast regelmatige acties en aanbiedingen uit de folder heeft u bij Dirk dus een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment. Wekelijks verschijnt de Dirk reclamefolder met een gevarieerd aanbod aan aanbiedingen en acties van versproducten, huismerken en A-merken. Aanbiedingen uit de folder zijn beperkt geldig dus kijkt u op onze site voor de meest actuele aanbiedingen en acties uit de folder van Dirk.

In veel filialen van Dirk supermarkten vindt u Dirx drogist en DirckIII slijterij waar sterke dranken worden verkocht. Dit zijn aparte winkeltjes met eigen kassa’s maar ze horen wel bij Dirk.
Naast de wekelijkse folder met aanbiedingen heeft Dirk regelmatig acties en wedstrijden zoals puzzelen waarvan de winnaar op hun site wordt bekendgemaakt. Ook heeft Dirk naast een ruim assortiment A-merken een kwalitatief goed huismerk tegen scherpe prijzen. Tevens biedt het bedrijf mobiel bellen via prepaid kaarten aan. Goede aanbiedingen en acties van Dirk kunt u vinden in de Dirk folder die u hier op onze site altijd kunt raadplegen. De supermarkt heeft ook een zorgvuldig geselecteerd aanbod van goede wijnen in verschillende prijsklassen. Kijkt u op onze site voor de meest actuele wijn- en overige aanbiedingen en acties uit de Dirk folder.