Digros


Digros folders

Vanaf april 2014 heet Digros voortaan Dirk. Voor de aanbiedingen van Dirk kun je terecht in de Dirk folder.

Digros supermarkt keten was een Nederlands keten die werd opgericht in 1972. Digros was onderdeel van Dirk van den Broek en Bas van der Heijden. Tot 2014 telde de keten 17 vestigingen in het land. De eerste vestiging werd geopend in Katwijk en de meeste filialen ervan waren te vinden in de omgeving van Katwijk, Lisse, Den Haag, Leiden en Ter Haar. Er werd regelmatig een Digros folder verspreid, Lekker Doen genaamd, met de beste aanbiedingen en acties uit de Digros supermarkten (heden de Dirk folder).

Digros noemde de aanbiedingen “Kanskoopjes”. De folder bevatte zowel huismerken, A-merken als vers artikelen. Het assortiment van Digros was dan ook zeer ruim. Er was niet alleen een ruim aanbod maar ook de kwaliteit van vleesproducten en brood en gebak was heel goed. Dit alles tegen concurrerende prijzen. Naast goede vleeswaren bood Digros in haar assortiment ook bekroonde wijnen aan tegen voordelige prijzen.
Bij de ingang van de filialen stonden meestal non-food producten uit de Lekker Doen folder. Hier kon u veel artikelen vinden die in die week in de aanbieding waren. Van (kleine) elektronica en kleding tot wat grotere huishoudelijke artikelen. Maar ook inkjetpapier en overige kantoorartikelen. Er werd goed ingespeeld op het seizoen bv bij aanvang van de scholen. Als u regelmatig de Digros folder op onze site bekeek kon u leuke aanbiedingen en acties tegenkomen. Op de site van Digros vond u nieuwe recepten en nieuws over verschillende productcategorieën. Digros supermarkten heeft ook een zorgvuldig geselecteerd aanbod van lekkere broden in verschillende prijsklassen.