Didi


Didi folders

Voor trendy damesmode ben je bij Didi aan het juiste adres. Met ruim 113 vestigingen door heel Nederland is Didi zeker een grote speler op de Nederlandse damesmode markt. Bekijk alvast de laatste online Didi folder of het digitale Didi magazine voor fantastische aanbiedingen en de laatste fashion trends omtrent de damesmode.

Ieder seizoen wordt er veel aandacht besteed aan een nieuw thema voor de collectie die geheel is afgestemd op de laatste modetrends in de Fashion wereld. Met de statement “Didi, pretty different “ geven ze goed hun visie neer. Het assortiment bestaat uit bijzondere, kleurrijke, vrouwelijke, romantische en stoere kleding van mooie kwaliteit. Kleding waar je je lekker in voelt. Er worden prachtige stoffen gebruikt in vrolijke kleur combinaties en die met veel basis kleding te combineren valt. En doordat de succesvolle basis kledingstukken iedere collectie weer terugkomen met wellicht een genuanceerde verbetering blijven vaste klanten trouw aan Didi.
Didi is een kledingbedrijf die heel maatschappelijk betrokken is. Zo steunen zij bijvoorbeeld ieder jaar KWF Kankerbestrijding door het verkopen van speciaal ontworpen accessoires als armbandjes, sjaals en corsages. In de Didi’ism lijn ( Didi in samenwerking met ) werkt het merk samen met een fabriek in Polen die gehandicapte werknemers in dienst heeft. Hierdoor creëert Didi werkgelegenheid en zelfstandigheid.
Didi staat ook bekend om haar diverse assortiment voor alle dames in alle leeftijden. Van schattige kinderkleding tot aan prachtige kleding voor de wat oudere elegante dames. Zo zie je in hun Didi brochures niet alleen maar de standaard jonge meiden met maatje small maar ook de wat vollere dames komen aan bod. Didi betreft dan ook een merk voor alle leeftijden.
Door de missie “met mensen en door mensen” en “Didi cares” krijgt het merk een gezicht die sympathie en warmte opvraagt en maakt van dit bedrijf een echt mensen bedrijf.