Deen


Deen folders

Deen supermarkten is een kleine supermarktketen waarvan de winkels zich voornamelijk in Noord-Holland bevinden en een klein aantal in Flevoland. Ondanks het geringe aantal fysieke winkels heeft DEEN wel elke week haar eigen DEEN folder met daarin de laatste acties en koopjes op de lekkerste en gezondste artikelen uit het assortiment. Blader eens door deze digitale folder en ontdek hoeveel u kunt besparen bij de DEEN supermarkt.

Het hoofdkantoor, distributiecentra en slagerij van Deen supermarkten bevinden zich in Hoorn. De oorsprong van het bedrijf bevindt zich ook in Hoorn waar in 1933 de heer C. Deen zijn eerste vestiging opende. Inmiddels zijn er vele vestigingen bijgekomen en werken er meer dan 5000 mensen bij DEEN supermarkten. Het bedrijf is hiermee een van de grotere werkgevers in West-Friesland. Met hun assortiment probeert DEEN supermarkten een breed publiek te bedienen zodat de klanten op een prettige en voordelige wijze boodschappen kunnen doen. Daarom wordt het assortiment zorgvuldig samengesteld met een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook wordt het personeel getraind met opleidingen om hieraan bij te dragen. Het ruime assortiment van DEEN supermarkten bestaat o.a. uit groenten, fruit, brood, gebak, vlees, bloemen en planten. Er worden zowel A-merken als huismerk producten verkocht. Op sommige locatie’s wordt niet het hele assortiment gevoerd omdat er te weinig vloeroppervlak is. Op FoldersenKranten.nl vindt u altijd de meest recente uitgave van de folder van DEEN supermarkten met de voordelige acties en aanbiedingen.

DEEN supermarkt keten kenmerkt zich verder door de milieu bewuste bedrijfsvoering. Er wordt gestreefd zo min mogelijk schade aan milieu en dier toe te brengen zodat komende generaties niet opgezadeld worden met een verontreinigd leefklimaat. Afval en energieverbruik krijgen vanuit de bedrijfsleiding de nodige aandacht wat lovenswaardig is. Ondanks dat er vaste klanten paling-liefhebber zijn is DEEN supermarkten gestopt met het verkopen van paling omdat deze vis bedreigd wordt met uitsterven. Het assortiment van DEEN supermarkten kent ongeveer 10.000 producten. I.v.m. het dierenwelzijn stimuleert het bedrijf de verkoop en consumptie van hun uitgebreid assortiment aan biologisch vlees en wordt getracht de verduurzaming van gangbaar vlees te bevorderen.

Behoudens op=op aanbiedingen kenmerkt DEEN zich ook door het feit dat klanten een product dat voordelig gepromoot wordt in hun reclamefolder, ook kunnen krijgen als dit product uitverkocht is. Ze krijgen dan tijdens de folder actie een reclamecheque die ze later, als het product weer beschikbaar is kunnen inleveren waarmee ze alsnog kunnen profiteren van de lage prijzen en aanbiedingen uit de reclamefolder. Wekelijks worden de acties en aanbiedingen d.m.v. een verspreide folder verkondigt en mocht u bezorgklachten hebben m.b.t. deze reclamefolder kunt u deze kenbaar maken op de website van DEEN. DEEN supermarkten heeft ook een zorgvuldig geselecteerd aanbod van goede wijnen in verschillende prijsklassen. Kijkt u op onze site voor de meest actuele wijn- en overige  aanbiedingen en acties uit de DEEN folder.