Decokay


Decokay folders

De naam zegt het al, bij Decokay bent u aan het goede adres als u van plan bent uw woning (opnieuw) te decoreren. Bij de ruim dertig vestigingen van de keten die u verspreid vindt over het hele land, met uitzondering van Limburg, is men u met plezier van dienst met deskundig en persoonlijk advies bij het bepalen van de aankleding van uw huis.

Decokay winkels worden gerund door onafhankelijke franchisenemers die binnen de landelijke Decokay organisatie samenwerken op het gebied van kostenminimalisatie en vergroting van efficiëntie. Dat betekent ook dat u als klant prima prijzen mag verwachten! Tien keer per jaar verschijnt de Decokay reclamefolder waarin u geïnformeerd wordt over alle mooi aanbiedingen en acties die lopen en waarmee u extra kunt profiteren.

Het assortiment bij Decokay is puur gericht op de inrichting en verfraaiing van uw woning. Concreet betekent dat dat het assortiment onderverdeeld is in de productcategorieën verf, gordijnen, behang, vloeren en zonwering. U wordt bij het maken van uw keuze geholpen door vriendelijk en professioneel personeel, indien gewenst zelfs bij u thuis. Maar daar stopt de Decokay service niet, want met kan u ook helpen met het opmeten en op maat maken van bijvoorbeeld gordijnen en zonwering. En tegen een geringe vergoeding kunt u bijvoorbeeld zonwering ook laten monteren. Als u behang aankoopt is het mogelijk een plaktafel te lenen of een stoommachine te huren.

De Decokay folder wordt u tien keer per jaar aangeboden en staat boordevol met aanbiedingen en acties, maar ook met ideeën en tips! FoldersenKranten.nl heeft altijd de actuele folder voor u paraat staan en geeft u tevens een overzicht van alle Decokay vestigingen en hun openingstijden.