De Kweker


De Kweker folders

Misschien is De Kweker niet de grootste groothandel in food- en non-food. Echter, op kwalitatief niveau scoort De Kweker erg hoog bij de ondernemers uit de HORECA. Met slechts één vestiging in Purmerend en één vestiging in Amsterdam weet de horecagroothandel zich goed te meten aan concurrenten uit dezelfde branche. Met slechts twee vestigingen totaal heeft de kweker toch een aantal verschillende De Kweker folders welke wekelijks worden uitgebracht. Samen met het digitale magazine van De Kweker staan deze bovenaan deze pagina.

De Kweker bestaat sinds 1968 en is inmiddels uitgegroeid naar een groothandel met meer dan 25.000 producten. Het assortiment van De Kweker is breed en diep. Samen de hoge kwaliteit van dit assortiment kan De Kweker zich goed onderschieden van haar concurrenten. Ondernemers komen slechts in aanmerking voor inkopen, wanneer zij kunnen aantonen dat zij - net als de groothandel - bedrijvig zijn in de HORECA. Door deze eis bent u ervan verzekerd dat u alleen vakgenoten bij De Kweker aantreft. Het is ook mogelijk om voedingswaar te laten bezorgen door deze groothandel. Op deze manier hoeft u uw kostbare tijd niet meer te verliezen aan tijdrovende inkoop en kunt u zich concentreren op het uitoefenen van uw vak. Voor meer informatie over bezorgen gaat u naar De Kweker bezorging.
Tot slot blinkt De Kweker ook uit in haar aanbiedingen en acties. In de twee wekelijkse De Kweker folders komt u mooie aanbiedingen op het gebied van food- en non-food tegen. Daarbij heeft de groothandel ook vaak een aantal De Kweker magazines en catalogi online waarin dieper wordt ingegaan op productinformatie en vakgerelateerde items. De meest actuele folders, catalogi en magazines vindt u bovenaan deze pagina.