Cigo


Cigo folders

Cígo is de tabak- en gemakswinkel bij u in de buurt. Hier kunt u dagelijks terecht voor tal van artikelen. Of u nu mee wilt doen aan een kansspel of op zoek bent naar een leuke wenskaart; u vindt het bij Cígo, zonder daarvoor lang te moeten zoeken of ver voor heeft moeten reizen. U vindt Cígo namelijk altijd bij u in de buurt. Daarnaast heeft Cígo zo nu en dan ook een digitale Cígo folder bordevol aanbiedingen en acties.

De winkelformule heeft sinds 2010 maar liefst 142 vestigingen geopend door heel Nederland en werkt nog dagelijks aan een flinke uitbreiding van dit aantal. De winkelformule van Cígo bestaat uit rookwaren, kansspelen, lectuur, zoetwaren, wenskaarten en cadeau- en belkaarten. Ga bijvoorbeeld naar Cígo voor de leukste cadeaukaarten! U vindt er kaarten in tal van categorieën, van de Gamma cadeaukaart tot een heerlijke Wanago Beauty & Relax.
Per Cígo vestiging kan dit assortiment uitgebreid zijn met andere cadeauartikelen of bijvoorbeeld kantoorartikelen. Naast de vaste productgroepen bent u bij Cígo ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het opladen van uw OV chipkaart. Ook fungeren een aantal Cígo vestigingen als postkantoor, DHL service, Kiala punt en kan er een stomerij service geboden worden. Een gemakswinkel van A tot Z dus! Bovendien profiteert u bij Cígo van veel voordeel. Regelmatig biedt de winkelformule leuke acties en aanbiedingen. Ook kunt u met de Cígo gemakcard sparen voor fijne kortingen op het gehele assortiment of voor een constante korting. Dat maakt een bezoek aan Cígo wel heel voordelig! Cígo houdt u regelmatig op de hoogte van leuke acties en fijne aanbiedingen op het gehele assortiment. Blijf op de hoogte en bekijk de Cígo folder gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl.