Bruna


Bruna folders

De detailhandel Bruna is een landelijk opererende keten met bijna 400 vestigingen door heel het land. In 1868 is de boekenhandel opgericht en is op dit moment een ware marktleider. Bekijk nu ook de Bruna folder online voor de laatste aanbiedingen en acties van de Bruna winkels.

Bruna verkoopt voornamelijk wenskaarten, boeken, tijdschriften, schrijfwaar, en multimedia. In de Bruna winkels kunt u zonder meer terecht voor veel Nederlandse boeken en daarbij ook een groot aantal Engelstalige titels. Daarnaast heeft de keten tevens een ruim assortiment aan digitale boeken, de zogenaamde 'eBooks'. Ook voor de studie kan een beroep op Bruna gedaan worden. Door eenvoudig het ISBN- of EAN-nummer op de website in te vullen, krijgt u gelijk te zien of de boeken door Bruna worden verkocht.
Alle bestellingen kunnen tegenwoordig dan ook online geschieden, wat het shoppen wel een stuk eenvoudiger maakt. Het is ook mogelijk om via internet uw bestelling te plaatsen en de bestelling zonder de kosten van het bezorgen zelf op te halen bij de Bruna vestiging die u het beste uitkomt. Ook voor cadeaus kunt u goed terecht bij deze multifunctionele winkelketen. Met producten als Bladcadeau en Bongo maakt u het geven van uw cadeau leuk, persoonlijk en bijzonder. Tot slot heeft Bruna ook een reeks aan fotoproducten waardoor u verschillende items kunt voorzien van een eigen afbeelding. Neem eens een kijkje in de digitale Bruna folder en doe uw voordeel met de vele acties en aanbiedingen die maandelijks in deze bladertool worden gepresenteerd. U vindt de meest actuele Bruna folder bovenaan deze pagina.