Bristol


Bristol folders

Van alle kleding discounters is Bristol een van de grootste van ons land. Met maar liefst 129 vestigingen in Nederland bent u bijna altijd verzekerd van een Bristol filiaal bij u in de buurt. Daarbij brengt de schoenenzaak ook nog eens wekelijks de online Bristol folder uit welke vol staat met fantastische aanbiedingen op allerlei soorten schoenen. 

Bristol is onderdeel van de Euro Shoe Group, een gerenommeerde retail organisatie in de Benelux op het gebied van schoenen en kleding met meer dan 1900 werknemers en ruim 400 filialen in de Benelux. De Euro Shoe Group is momenteel hard op weg Bristol een nieuw imago aan te meten. Met een nieuwe, frisse winkelindeling en nieuwe marketingacties wil de Euro Shoe Group Bristol neerzetten als meest modische discounter van Nederland. En dat lukt aardig! Bij deze alom bekende discounter kunt u uw hart ophalen voor het hele gezin. U vindt er een breed assortiment aan dames-, heren-, kinderkleding en schoenen. Ook voor goedkope accessoires en vrijetijdsartikelen bent u bij Bristol aan het juiste adres. Daarnaast vult de keten het assortiment met producten voor sport & spel, de camping en voor de tuin.
Naast de goedkopere huismerken van Bristol vindt u hier ook vele A-merken, zoals Kappa, Nike en Adidas die, zoals we van Bristol gewend zijn, verrassend laag geprijsd zijn. Bovendien profiteert u bij Bristol naast de vaste lage prijs op vrijwel al haar producten ook op meer dan 1,5 miljoen producten fikse kortingen. Zo brengt Bristol bijvoorbeeld regelmatig de Bristol folder uit waarin de laatste aanbiedingen en acties te vinden zijn waarmee u wekelijks extra kunt profiteren! Bekijk gemakkelijk online de laatste kortingen en aanbiedingen van Bristol in de wekelijkse Bristol reclamefolder op Foldersenkranten.nl.