Boodschappen


Boodschappen folders

Op Foldersenkranten.nl vindt u niet alleen de laatste folders met acties en aanbiedingen van winkelbedrijven maar ook wat informatie over hen afzonderlijk. De winkels zijn aangesloten bij een inkoopcoöperatie zodat er goedkoper kan worden ingekocht bij de groothandelaren en fabrieken en de klanten wat gunstigere prijzen tegemoet kunnen zien. In het digitale Booschappen magazine vindt u elke maand tips en aanbevelingen voor de bste inkoop van uw boodschappen.

Het Boodschappen magazine is de online klankbord van de supermarkten en is veel meer dan alleen een reclamefolder met de laatste aanbiedingen. Het is een fraaie en complete magazine boordevol met recepten (naar tijden van het jaar) en bevat naast advertentie’s van bekende A-merken ook leuke, informatieve artikelen over verschillende onderwerpen. Kijkt u op onze site voor de meest actuele editie van het Boodschappen tijdschrift.

In het Boodschappen magazine treft u een zeer breed aanbod van recepten; van heerlijke puddingen tot maaltijden die onder de 20 min. zijn te bereiden en van exotische recepten tot budget recepten. Voor de liefhebbers staan er ook strips, puzzels, spelletjes en moppen in. Ook staan er geregeld artikelen in over ervaringen van klanten van de Boodschappen magazine supermarkten. Boodschappen magazine heeft ook een zorgvuldig geselecteerd aanbod van goede wijnen in verschillende prijsklassen. Kijkt u op onze site voor de meest actuele wijn- en overige aanbiedingen en acties uit de nieuwe editie van het Boodschappen tijdschrift.